Articole si stiri

Anunturi

Asigurati pozitii de top in Google pentru site-ul dvs.

September 15th, 2010

Longevitatea rezultatelor obtinute prin SEO va permite esalonarea costurilor de marketing pe termen lung. Este drept ca obtinerea unei pozitii de top in cadrul motoarelor de cautare cere timp, dar, odata atinsa pozitia dorita, traficul intens se va materializa in comenzi constante. In acest moment poate apare efectul de levier, cand, datorita notoriatatii in crestere a site-ului si a publicitatii indirecte, efectele financiare pozitive va vor demonstra eficacitatea investitiei d-voastra in SEO.

Cumpararea de reclama online poate aduce vizitatori si potentiali cumparatori, dar efectul ei temporar va va determina sa reinvestiti in acelasi mod de promovare pentru a obtine noi vanzari, caz in care profitul d-voastra se va diminua considerabil.

Campaniile “pay per click” ( plata pe clik ) se pot materializa in trafic intens, dar in acelasi timp veti fi obligat sa platiti pentru tot traficul generat, fie ca acesta se finalizeaza printr-o tranzactie sau nu. Va veti gasi intr-un joc periculos, pe care daca nu-l stapaniti, veti putea ajunge in situatia in care investitia in campania publicitara online sa depaseasca cu mult veniturile din produsele promovate.

Alte metode de publicitate online, cum ar fi marketingul prin articole, pot aduce trafic intens pe termen scurt, dar care este volatil, disparand total la scurt timp dupa incetarea campaniei.

Singurul procedeu eficient, viabil pe termen lung, economic, care nu presupune investitii importante si care garanteaza rezultate certe si constante este optimizarea site-ului d-voastra pentru motoarele de cautare.

Nicio forma alternativa de marketing online nu este la fel de eficace pe termen lung si din punct de vedere al resurselor financiare implicate ca SEO.