Articole si stiri

Anunturi

Reduceti cheltuielile cu publicitatea online

September 15th, 2010

Cand este vorba de afaceri, fie de mici dimensiuni sau la scala globala, profitul pe termen lung este un obiectiv general. Nu suntem impotriva obtinerii unor sume mari de bani intr-un timp scurt, dar posibilitatea obtinerii unui flux constant de bani pe termen lung este de preferat.

Acelasi concept este valabil si in ceea ce priveste marketingul online. Exista posibilitatea obtinerii unor sume de bani in mod rapid, prin reclama online sau prin investirea intr-o campanie tip PPC ( pay per click ), dar acesta decizie este riscanta.

Fiecare vizita a unui potential client online va costa bani si, chiar daca acestia sunt recuperati prin finalizarea unui act comercial, pe termen lung inevitabil veti pierde bani.

Aici intervine optimizarea prin intermediul motoarelor de cautare ( SEO ). SEO se refera la procesul de optimizare a propriului d-voastra site in vederea obtinerii unei pozitii fruntase in pagina cu rezultate a motorului de cautare, in urma unei cercetari facute dupa un anumit termen.

Unul din principalele motive pentru a aplica SEO la site-ul d-voastra are in vedere potentialul enorm pe termen lung al acestei investitii cu costuri minime. Din acest motiv SEO poate fi considerata drept cea mai ieftina si eficienta metoda de marketing online.