Articole si stiri

Anunturi

Cresteti numarul de potentiali clienti

September 15th, 2010

Motoarele de cautare tin cont de cat de multe cautari se bucura un anumit termen de-a lungul unei perioade. Acuratetea acestei cautari sta la baza activitatii comunitatii SEO.

Gandind pe termen lung, intotdeauna este bine sa se aiba in vedere termeni (cuvinte, expresii) care au trafic constant, fiind in acelasi timp si termeni viabili, concreti, de marketing. Expresii de genul ”loto 6/49” se bucura de un numar mare de cautari zilnice si au puterea de a aduce profituri pe termen lung daca site-ul d-voastra capteaza un procent din acest numar.

Prin intermediul procesului de optimizare site, aveti acces la o noua baza de clienti pe care nu o puteati atinge inainte de implementarea procedurilor SEO. De cate ori obtineti o pozitie mai buna in cadrul unui motor de cautare aveti concomitent si o crestere solida a traficului inregistrat.

Fiecare vizitator aduce cu sine o potentiala vanzare si reprezinta un beneficiu, fie ca vreti sa realizati un act comercial sau sa castigati bani prin intermediul adsense (publicitate platita de motorul de cautare in functie de traficul generat de site-ul d-voastra).

Gandind pe termen lung, imaginati-va numarul de potentiali cumparatori daca aveti un trafic de 1000 de vizitatori pe zi, care sa vizualizeze site-ul d-voastra. Multiplicati acest numar cu numarul zilelor din urmatoarele saptamani, luni sau ani.

Rezultatul este remarcabil si de aceea trebuie sa retineti ca, daca alte forme de publicitate sunt create pentru expunere de scurta durata, putand aduce un flux financiar rapid, SEO are in vedere perioade de timp mai mari, atragand inputuri financiare considerabile si constante pe termen lung.