Articole si stiri

Anunturi

Dezvoltare web

March 13th, 2012

Daca doriti sa va promovati afacerea privata, sa va faceti cunoscuta organizatia pentru care activati sau pur si simplu detineti o idee sau un mesaj pe care vreti sa-l faceti public, aveti nevoie de un site bine construit, atractiv, eficient si distinct, capabil sa genereze trafic si sa atraga atentia publicului tinta.

Avem o vasta experienta in crearea de site-uri pentru afaceri mici si medii, individualizate si personalizate dupa nevoile clientilor nostri.

Pe langa aspectul vizual al site-ului ne concentram si pe alte aspecte care de multe ori nu sunt suficient abordate de catre alti web developeri, cum ar fi flexibilitatea pentru eventualele modificari si actualizari ale continutului, usurinta in navigare, structuralizarea coerenta si functionala etc.

Un alt element important care ne diferentiaza de concurenta se refera la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare inca de la inceputul crearii acestuia. Pentru ca dvs. nu aveti nevoie doar de un site spectaculos vizual dar care sa nu aiba vizitatori, ci de unul care sa genereze trafic, care sa se materializeze in vanzari, obtinerea de contacte, abonamente sau orice alt efect pe care il doriti.

Generarea de trafic, de cat mai multi vizitatori, este strans legata de optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, iar aceasta se face in conditii optime cand site-ul este proiectat de la inceput in acest scop.

Activitatea noastra este personalizata in functie de fiecare client, de specificul activitatii acestuia, de bugetul detinut si de obiectivele dorite.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la serviciile pe care le oferim va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.